Wandeling 1 september 2020

Nieuws
woensdag 2 september 2020

Wandeling 1 september 2020 met aansluitend bezoek kerkhof.

De “zomerstop” is ten einde en dus starten wij deze nieuwe periode weer met een wandeling van ca. 5 km. De groep wandelaars bestond uit 35 leden. Het is een activiteit die na de zomervakantie altijd druk wordt bezocht. De weersomstandigheden waren prima en iedereen had zin in dit ontmoetingsmoment. Aansluitend hebben we plaatsgenomen op het terras van café ‘Oud Bocholtz’ en werd iedereen getrakteerd op koffie met gebak. Kastelein Harry Bloemen had extra ruimte gemaakt en het terras uitgebreid voor zoveel leden en dat alles volgens de 1,5 meter regel. Dankjewel hiervoor.

Na gezellig gepraat te hebben zijn we allen naar het naastgelegen kerkhof gegaan waar wij op een gepaste wijze alsnog afscheid hebben genomen van ons lid Anne-Marie Muijrers – Swelsen. Zij is overleden op 17 maart j.l. en is in stilte begraven.

Ons lid Anny Merx had een prachtig grafstuk gemaakt en de voorzitter hield een korte overweging. Fijn om dit met zoveel leden te mogen doen.

Wij mogen weer terugkijken op een hele mooie en geslaagde activiteit. Met hulp van zoveel welwillende en hulpvaardige mensen moet dit altijd wel slagen.

Dankjewel allemaal.

Yvonne Huppertz-Vaessen

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe