Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld viert feest!

Nieuws
donderdag 20 oktober 2022

Afd. ZijActief Moorveld bestaat dit jaar 55 jaar. Dit werd feestelijk herdacht met een hele gezellige opening van het najaarsprogramma op dinsdag 13 september. Ruim 70 van de in totaal 93 leden gaven acte-de-présence, wat misschien niet in de laatste plaats te wijten was aan het vooruitzicht van een lekker “frietje met ….”. Natuurlijk genoten de leden niet alleen van deze ongezonde hartelijke traktatie, ook werd uitbundig gelachen met de door Toneelvereniging Crescendo Schimmert opgevoerde sketch “Tösch Kuns en Kietsj”. Voor het puntje op de i zorgde ons onvolprezen playback lid Lenneke Nicolaes die een prachtige vertolking van Dolly Parton neerzette.

Een andere belangrijke reden om dit jubileum feestelijk te vieren was het feit dat ZijActief Moorveld zich in de uitzonderlijke positie bevindt dat een van de oprichters van de vereniging, erevoorzitter Mevrouw Annie Waelen-Crombach, nog steeds lid is van de vereniging. Mevrouw Waelen stond in 1967 aan de wieg van de toenmalige Boerinnenbond Moorveld, die naderhand werd omgevormd tot LBV en uiteindelijk resulteerde in ZijActief. Zij was niet alleen voorzitter van ZijActief Moorveld, ook was zij voorzitter van de kring en lid van het Provinciaal Bestuur. Deze bijna 101-jarige vitale dame volgt ZijActief Moorveld en zeker ook ZijActief Limburg nog steeds op de voet.

We waren dan ook heel erg blij dat onze huidige voorzitter Tiny Rings haar op13 oktober jl. een mooie plant mocht aanreiken om dit prachtige jubileum extra kleur bij te zetten.

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe