Met ZijActief naar de film!

Nieuws
donderdag 24 februari 2022

Eindelijk is het weer zover: de filmavond staat voor de deur. Het is één van de populairste ledenactiviteiten van ZijActief Limburg. En het mooiste? Elk lid mag een introducee meenemen. De filmavond vindt plaats op dinsdag 22 maart 2022. Dan wordt zowel 's middags als 's avonds op vier locaties de Spaanse film Madres Paralelas vertoond op het witte doek.

Herkenbaar thema

Dit jaar is gekozen voor de Spaanse film Madres Paralelas. Met Madres Paralelas geeft de Spaanse filmregisseur Pedro Almodóvar een fascinerende blik op moeders en moederschap. Een herkenbaar thema voor veel ZijActief vrouwen.

Madres Paralelas

Twee vrouwen, Janis (Penélope Cruz) en Ana (Milena Smit), bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. Janis, van middelbare leeftijd, is blij, maar de jonge Ana is bang en onzeker. De weinige woorden die de vrouwen wisselen, vormen de basis voor een band die hun levens later een beslissende wending zal geven. Terwijl Janis het verleden van haar familie een gezicht probeert te geven, vecht Ana juist om los te komen van haar familie.

Alle vrouwen uit Limburg zijn welkom!

Alle vrouwen uit Limburg zijn welkom. Zowel leden van ZijActief Limburg als niet-leden kunnen zich aanmelden. Leden betalen € 12,50 en niet-leden € 15,50, inclusief een kop koffie of thee bij ontvangst, een consumptie in de pauze en wat lekkers. Aanmelden voor deze ZijActief-filmavond kan tot uiterlijk dinsdag 8 maart 2022 bij je eigen afdelingssecretariaat.

Waar en wanneer?

De filmavond is op dinsdag 22 maart 2022. Op vier locaties in Limburg staat zowel een middag- als avondvoorstelling gepland. Foroxity Filmarena Sittard-Geleen, Foroxity Filmarena Roermond, DOK 6 Cinema Panningen, Vue Bioscopen Parkstad nemen deel.Het middagprogramma start om 13.30 uur en het avondprogramma om 18.30 uur. Meer info over het programma en de adresgegevens vind je hier.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe