Uitnodiging – Stop geweld tegen vrouwen

Nieuws
dinsdag 28 november 2023

Orange the World is een wereldwijde campagne die geweld tegen vrouwen aan de kaak stelt. Limburgse organisaties verenigen zich gedurende de actieperiode en organiseren samen bijeenkomsten om geweld tegen vrouwen te stoppen. Zo ook ZijActief (kring Zuiderpoort) en gemeente Echt-Susteren. U bent van harte uitgenodigd voor de gratis lezing ‘Huiselijk geweld’ die op vrijdag 1 december plaatsvindt in het Museum van de Vrouw in Echt. Met een presentatie, informatiestands, praktijkvoorbeelden en de nodige interactie, belooft het een interessante avond te worden. De lezing is toegankelijk voor vrouwen en mannen. Niet alleen voor slachtoffers, maar ook voor mensen die anderen willen helpen of een signalerende rol hebben. U gaat naar huis met een rugzak vol praktische informatie!

Datum: vrijdag 1 december 2023
Locatie: Museum van de Vrouw, Plats 1, 6101 AP Echt

Programma
19.00 Inloop
19.30 Openingswoord door wethouder Inge Minkenberg van gemeente Echt-Susteren
19.45 Presentatie ‘huiselijk geweld’, met medewerking van Algemeen Maatschappelijk Werk (Team Eropaf)

Aanmelden
Aanmelden voor de lezing is noodzakelijk en kan door vóór 29 november 2023 een e-mail te sturen naar zijactiefzuiderpoort@gmail.com

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!