Terugblik Masterclass preventieve gezondheidszorg

Nieuws
woensdag 8 maart 2023

ZijActief Panningen organiseerde een Masterclass met als thema: PREVENTIEVE GEZONDHEIDSZORG. Wat wordt er in Nederland geboden? En waar kunnen we al of niet gebruik van maken?

Een ruim gevulde zaal , een groot aantal leden van ZijActief Panningen en nagenoeg alle genodigde vrijwilligers van De Zonnebloem Panningen. Bovendien waren er enkele introducés aanwezig.

Huisarts Dr.Rutte van Verstraten Medico Beringe had zich heel zorgvuldig voorbereid en vertelde op een zeer prettige manier over de “te voorkomen” gezondheidsproblemen . De hulp die we mogen verwachten van o.a. de huisarts en het ruime aanbod in Nederland waar wij met zijn allen gebruik van kunnen maken. Belangrijk blijft: gezonde voeding, veel bewegen en gezond verstand gebruiken.

Niks nieuws zou je zeggen . Toch gaven de aanwezigen aan dit een zeer interessante avond te vinden

Er was veel interactie en er werden vragen opgeschreven en vervolgens aan de jonge huisarts voorgelegd. Dr.Rutte had overal een duidelijk antwoord op en verwees de dames ook naar: Thuisarts.nl waar kennelijk de meeste vragen al ingevuld kunnen worden.

Prima avond alweer, met dank aan ZijActief Limburg, welke deze avonden financieel wilde ondersteunen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!