Kom jij naar de Algemene Ledenvergadering?

Nieuws
dinsdag 12 oktober 2021

Op donderdag 4 november is het zover: de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). We verwelkomen je graag in Congrescentrum Het forum in Roermond. Maak je klaar voor een bijzondere editie want… We mogen elkaar weer ontmoeten én we hebben ons 90-jarig jubileum nog met elkaar te vieren! Ben jij erbij?

Vrouwen bouwen aan de samenleving

We hebben een aansprekend programma voor je samengesteld. Het dag thema luidt ‘Vrouwen bouwen aan de samenleving’. Naast de huishoudelijke stukken wisselen interessante sprekers zich af met diverse optredens van Guido Dieteren. Dat klinkt je vast als muziek in de oren!

Ochtendprogramma

09.30 – 10.00 uur Ontvangst met koffie en thee

10.00 – 12.30 uur Opening Dagvoorzitter,

Viering door PB leden met Alice Frijns

Huishoudelijk gedeelte

Afscheid Marielle Beusmans en Wies Hamstra

Speech door spreker

12.30 – 14.00 uur Lunchpauze

Middagprogramma

14.00 – 17.00 uur Optreden Guido Dieteren

Speech Wilma Delissen, burgemeester Peel en Maas over de positie van vrouwen

Optreden Guido Dieteren

Afsluiting met borrel en hapje

Aanmelden & info

De ALV is exclusief toegankelijk voor alle leden van ZijActief Limburg. Meld je aan vóór 18 oktober 2021 aan bij je eigen afdeling. Deelname kost € 15,00 per persoon. Dit is inclusief lunch. Vol=vol dus meld je tijdig aan. Uiteraard nemen we tijdens de ALV de dan geldende richtlijnen van het RIVM in acht.

Kom je ook? Dan maken we er een prachtige dag van!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!