Tante Agaath

Nieuws
woensdag 16 februari 2022

Humoristische avond: Genieten van Tante Agaath!

We ontvingen die avond 37 leden in een mooi versierde ontmoetingsruimte. Een opwarmertje en ode aan onze geliefde Carnaval. Ook de Berliner bollen mochten niet ontbreken. Een vaasje met tulpen gaf ons tevens al een beetje lentegevoel. Het geheel werd heel erg gewaardeerd door onze leden.

Tante Agaath begon de avond met zich voor te stellen en met een “wervingsactie” voor nieuwe bestuursleden. Op humoristische wijze bracht ze de vele uitvluchten die leden hebben, aan het licht. Een eye-opener…..??

Daarna speelden we een Quiz in groepjes van 3 á 4 personen. 30 Kolderieke, vaak ongeloofwaardige vragen kwamen aan bod. Er vond onderling overleg plaats en er werd flink gelachen. Na afloop werd de uitslag bekend gemaakt en mochten de winnaars een prijsje uit de zak grabbelen.

Na de pauze ging Tante Agaath, in de BUUT. Ze was condomoloog en bracht leuke, soms pikante sketches naar voren. Maar onze leden konden dit wel aan. Ha, Ha!

We sloten de avond af, met een paar gezellige carnavalskrakers. En dan is het toch wel moeilijk om op je stoel te blijven zitten!!!!

Al met al een héél gezellige avond…….we waren er wel aan toe!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe