Opening seizoen

Nieuws
woensdag 15 september 2021

14 september opende ZijActief Leeuwen het najaar seizoen met een barbecue in de middag. Aan de deur werden de 50 deelnemers door de voorzitter van harte welkom geheten. De controle op het vaccinatiebewijs verliep snel, vooral omdat veel dames dit op hun telefoon konden laten zien.

Ondertussen stonden twee heren buiten aan de barbecue een grote hoeveelheid vlees en vis te verwerken. Lachend werd gezegd: “Fijn, dat HijActief aanwezig is”. Het was duidelijk: deze heren kennen het vak. Zij braden het vlees en de vis mooi gaar én zonder zwarte randjes!

Na het openingswoord van Yvonne de Groot kon er tafel na tafel opgeschept worden en daarna was het ineens veel stiller in de zaal…. Iedereen genoot van de maaltijd, waarbij het heerlijke eten uitnodigt meer dan één keer op te scheppen.

Om 14.45 uur arriveerde Thei van Cruchten, die met zijn praatjes, maar vooral ook zijn Limburgse (Carnavals)liedjes de zaal tot meezingen bracht. Thei Stienen werd door hem gebruikt als dj die op tijd de goede achtergrondmuziek mocht starten. Na het optreden van Thei wisten we allemaal hoe sjoon us Limburg is én dat het leven een grote poppenkast is.

Gelukkig was er ook voldoende tijd om met elkaar bij te praten. En dat was te horen: een zaal vol gezellig kletsende vrouwen, die soms tot stilte gebracht moest worden, zodat Yvonne de HijActief heren Jo Roumen en Twan Janssen en Thei van Cruchten kon bedanken.

Heerlijk in deze gezellig sfeer weer bij elkaar te kunnen zijn!

Greet van Dijk

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!