Ontmoetingsavond in Kelpen-Oler

Nieuws
donderdag 11 mei 2023

Woensdag 19 april was de jaarlijkse ontmoetingsavond. Dit keer in Kelpen-Oler Afdeling Ell, Grathem,  Haler Uffelse waren aanwezig in Kelpen-Oler. Het was een zeer geslaagde avond  waar allen actief aan de slag zijn geweest met allerlei spellen. Het Thema  was terug in de tijd. Na de koffie  met vlaai en uitleg over het thema  zijn alle dames in de grote zaal ( Gymzaal ) in groepen aan het werk gezet door aan een ander spel  te beginnen en zo de ronde maken, zodat ieder overal aan de  beurt kwam.

Na afloop was er nog de prijsuitreiking  en iedereen ging naar huis met een prijsje. De groepen waren samengeteld uit vrouwen van diverse afdelingen, Bij binnenkomst kregen alle dames een kleurtje op het gezicht en dat was je groep waar je samen de diverse spellen mee ging spelen. Ontmoeting met vrouwen uit andere afdelingen ging spelenderwijs op deze manier .

Meer  foto’s staan op Fotopagina.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!