9 november ALV in het Forum Roermond

Nieuws
dinsdag 28 november 2023

Donderdag 9 nov. vanaf 9.30 uur waren alle leden en bestuursleden welkom in het Forum.

Het was weer een dag vol bezinning, gezelligheid en contacten leggen

Officieel gedeelte

Voorzitter Ans Christophe opende de algemene ledenvergadering met de jaarrede. In haar speech blikte ze terug op het afgelopen jaar, waarbij het thema ‘Laat je zien’ veelvuldig aan bod kwam. Belangrijke maatschappelijke kwesties als emancipatie, armoede, gelijke kansen voor iedereen, zelfredzaamheid, duurzaamheid, leefbaarheid, verbinding en geweld tegen vrouwen werden ook aangetipt. De conclusie van onze voorzitter? Het is de moeite waard om gezien te worden en iedereen doet ertoe! Ook het thema van 2024 werd toegelicht. Met ‘Voel je rijk’ refereert ZijActief niet naar de euro’s in je portemonnee. Nee, ‘Voel je rijk’ staat voor het rijkdom om je heen. Voor een fijne familie, goede gezondheid, leuke sociale contacten, een helpende hand, meedoen in de maatschappij en aandacht voor elkaar. Een lidmaatschap bij ZijActief draagt daar zeker aan bij!

Benieuwd naar de toespraak van Ans? Je leest hem hier!

Vervolgens werden de officiële documenten goedgekeurd en blikte Ans vooruit op het nieuwe jaar. Het bestuur zet -vanzelfsprekend- weer een mooi programma met interessante bijeenkomsten en gezellige ontmoetingen neer. Ook wordt de organisatie vernieuwd: men investeert in de samenwerking met andere (vrouwen)organisaties om de onderlinge verbindingen te versterken, geeft de huisstijl een opfrisbeurt en werkt aan ledenvoordelen zoals korting op uitjes of je zorgverzekering.

Op het fotogedeelte nog meer foto’s.

Zie ook de website Van ZijActief Limburg.

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe