Nieuwsbrief juni 2021

Nieuws
dinsdag 1 juni 2021

Beste dames van ZijActief,

Het lijkt de goede kant op te gaan, de besmettingen nemen af en er worden steeds meer mensen gevaccineerd. Met ingang van 5 juni worden verdere versoepelingen doorgevoerd. Dan mogen we met 50 mensen in een grote ruimte samen komen met in achtneming van de huidige basisregels. Dat geeft het bestuur de gelegenheid tijdens de zomerperiode een buitenactiviteit of binnenactiviteit te organiseren. Jullie horen ruim op tijd wanneer dit zal plaatsvinden. We kunnen niet wachten om iedereen samen te brengen, te ontmoeten en onze vrijheid te vieren!

Bloemenzaad en kaart

We hebben begin mei allemaal een mooie kaart ontvangen, ontworpen en gemaakt door Shirley van der Beek en rondgebracht door de bestuursleden met een zakje bloemzaadjes voor vlinderbloemen.

Graag ontvangen we foto’s van het resultaat.

Wie zaait zal oogsten.

De weersvoorspellingen beloven dat er beter weer aankomt. De maand mei was erg nat, laat de zomer nu maar komen.

Guido Dieteren

Aan alle dames van ZijActief Limburg die kaartjes gekocht hadden voor het concert van Guido Dieteren in Kerkrade in 2020 kunnen wij mededelen dat de kaartjes geldig blijven. Het concert wordt verplaatst naar 28 en 29 mei 2022.

Dus: diegene die kaartjes heeft, noteer de datum in de agenda.

SOSOZ

Op 13 juni 2021 gaan we Samen op Stap op Zondag! Voorzichtig aan mogen we elkaar weer gaan ontmoeten en samen iets ondernemen.

Na het succes van de wandeling in september organiseert ZijActief Limburg ook deze editie van Samen op Stap op zondag op drie verschillende locaties en volledig buiten. Zo beperken we de groepsgrootte, maar de gezelligheid zeker niet! Op alle locaties maken we eerst een mooie wandeling in een natuurgebied. We sluiten af met een lunch en nazit. Alle vrouwen, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom!

Aanmelden

Meld je vóór 6 juni 2021 aan via zijactief@zijactieflimburg.nl en maak de kosten over op bankrekening NL62RABO0144103400 onder vermelding van SOSOZ 13 juni 2021, je naam en bij welke locatie je meedoet.

Goed om te weten: We houden rekening met de huidige coronamaatregelen. Daarom lopen we de wandeling in groepjes van max. 4 personen. We gaan er vanuit dat iedereen de 1,5 meter afstand in acht neemt. Omdat de activiteit volledig buiten plaatsvindt, wijken we bij slecht weer uit naar zondag 27 juni 2021. Is het ook die dag slecht weer, gaat de wandeling helaas niet door en krijg je het geld terug. Uiterlijk één dag van tevoren informeren we jullie per mail als de activiteit niet doorgaat. De uitnodiging vind je in de bijlage.

Wij wensen jullie een fijne zomer toe!

Blijf gezond, houd vol, en geniet van de dingen die we wel mogen.

Het bestuur ZijActief Banholt:

Annelize – Carla – Marieke – Wilma – Shirley – Gerda

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe