Nieuwsbrief november 2021

Nieuws
vrijdag 5 november 2021

Nieuwsbrief ZijActief Banholt november 2021

De herfst heeft zijn intrede gedaan, wind, storm en regen, de kleuren aan de bomen krijgen de mooiste kleuren. Wat is dat prachtig om te zien als je om je heen kijkt. Dus tijd voor dikke kleding en naar buiten te gaan. En zo stiekem weg gaan we richting Kerstmis. De leden van een straat zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Filmavond 9 november 2021

De filmavond die vorig jaar gepland stond, gaat door op dinsdag 9 november in Kerkrade. Alle dames die zich vorig jaar hebben opgegeven en in het bezit zijn van een voucher krijgen zo spoedig mogelijk bericht via de mail of in de brievenbus. De film is een verrassing!!!

Ontmoetingsmiddag Mgr. Schrijnenhuis op 16 november in Klimmen: AFGELAST

Kringcontactmiddag Kring Heuvelland 18 november: AFGELAST

Ledenavond Crea Bea

Donderdag18 november2021 om 20.00 uur

Een avond voor de actieve creative vrouw, het wordt een verrassende avond. Iedereen kan zijn talenten kwijt. Vergeet niet je aan te melden bij Wilma fonsbastings@home.nl

Gezien de huidige RIVM maatregelen zijn we verplicht een coranachek te doen, we hopen op uw begrip.

Dus vergeet niet uw bewijs mee te brengen in welke vorm dan ook.

Kerstviering

Onze jaarlijkse Kerstviering vieren we op donderdag16 december, opgeven kan op de volgende ledenavond van 18 november of bij WimaBastings fonsbastings@home.nl of telefonisch 043 4572280.

De eigen bijdrage van € 12,50 a.u.b. vóór 19 nov.2021 overmaken naar NL11RABO0133507068 t.n.v. ZijActief Banholt onder vermelding van naam en ‘kerstmis’.

Blijf gezond en geniet van de dingen die wel mogen.

Hartelijke groet het bestuur,

Annelize, Wilma, Carla, Marieke en Gerda

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!