Nieuwsbrief januari 2021

Nieuws
vrijdag 15 januari 2021

Beste dames leden van ZijActief Banholt,

Zoals we allen hebben vernomen wordt de lockdown verlengd t/m 9 februari. We hadden allemaal gehoopt om een betere start te maken in het nieuwe jaar. Gelukkig zijn ze begonnen met het vaccineren, dat geeft enige hoop en perspectief voor de toekomst.

De jaarvergadering van 21 januari zal zoals u allen begrijpt niet kunnen doorgaan. Er is momenteel nog veel onduidelijkheid wanneer de versoepelingen worden ingevoerd. Ook weten we niet wat de nieuwe versoepelingen gaan inhouden.

Het bestuur is druk bezig met het organiseren van de ledenavonden. Momenteel wordt er heen en weer gebeld met het verzetten van afspraken. Ook de gastsprekers die wel kunnen, durven geen definitieve afspraken te maken. Maar we gaan niet zoals het spreekwoord zegt: “bij de pakken neerzitten”. Achter de schermen werken we hard om er voor onze leden een mooi jaar van te maken, in welke vorm dan ook. De datums voor de ledenavonden liggen vast in onze agenda’s, “het Patronaat” is gereserveerd, dit alles onder voorbehoud. Deze datums willen we graag met jullie delen, reserveer ze alvast in de agenda. Over de invulling hiervan krijgen jullie te zijner tijd bericht.

25 februari

22 april

16 september

18 november

18 maart

20 mei

21 oktober

16 december

Tijdens de corona tijd gaan jullie maandelijks een nieuwsbrief ontvangen per mail; de dames die geen email hebben krijgen het in de brievenbus. Wij als bestuur vinden het belangrijk om contact te houden met de leden.

Hebben jullie suggesties, ideeën, een gedicht, een coronaverhaal of iets dergelijks wat je graag met de andere leden wilt delen zijn deze van harte welkom. Dan kunnen die geplaatst worden in een van de volgende nieuwsbrieven.

Aanleveren kan per mail bij Wilma Bastings-Sens fonsbastings@home.nl of bij

Annelize Martens annelizemartens@home.nl

Het mag ook in de brievenbus worden gedeponeerd.

Ga ook eens naar de website van ZijActief Limburg en lees de mooie blog van Aurelia Renierkens, en kijk eens naar de website van onze afdeling.

www.zijactieflimburg.nl/afdelingen/banholt

Blijf gezond, houd vol, en geniet van de dingen die we wel mogen.

Het bestuur ZijActief Banholt:

Annelize – Carla – Marieke – Wilma – Shirley – Gerda

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe