Nieuwe website ZijActief Limburg online!

Nieuws
donderdag 1 september 2022

Sinds 1 september is de nieuwe website van ZijActief Limburg live. De site is in een compleet nieuw jasje gestoken en staat boordevol informatie over de vereniging, activiteiten, projecten en nieuws. Ook hebben alle 67 lokale afdelingen en de 5 regionale kringen een eigen site op www.zijactieflimburg.nl, waar zij hun activiteiten presenteren. De website wordt goed bijgehouden en vernieuwd. Neem dus regelmatig een kijkje op www.zijactieflimburg.nl!

Afdelingspagina’s
Elke afdeling heeft een ‘mini’ website in deze website. Elke afdeling plaatst hier informatie over de afdeling, bestuursleden, het programma. Ook is er ruimte voor nieuws en foto’s. De webmasters van de afdelingen hebben hard aan het vullen van de website gewerkt. Zij hebben hier o.a. een training voor gevolgd. En het resultaat mag er wezen. Nieuwsgierig? www.zijactieflimburg.nl/afdeling

Provinciaal nieuws en agenda
Ook vind je op de website het laatste nieuws en activiteiten van de koepelorganisatie ZijActief Limburg. Meer informatie over projecten en de organisatie zelf staat ook op de website. Je vindt er alle informatie over bijvoorbeeld het bestuur,  de diverse projectgroepen en publicaties zoals het jaarverslag en de Zij&Zo.

Inloggedeelte voor bestuurders
Voor afdelingsbesturen is er een apart inloggedeelte. Hier vinden zij extra informatie die zij kunnen gebruiken in het dagelijkse bestuur van de afdeling.

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe