Meiviering Kring Weert

Nieuws
donderdag 12 mei 2022

Op dinsdag 10 mei vond de Meiviering van Kring Weert plaats in Ellerhof in Ell. ZijActief Ell organiseerde de bijzondere viering.

De Meiviering was anders dan anders. Het bleek een mooi alternatief. Vooraf was er in de kerk tegenover de zaal gelegenheid om een kaarsje op te steken. Kringvoorzitter Anja Hanssen heette iedereen van harte welkom. Na de opening overhandigde zij zoals gebruikelijk een kaars t.b.v. de afdeling Ell.

Het bestuur van de afdeling droeg diverse al of niet zelf geschreven gedichten voor. Deze hadden allemaal het thema SAMEN. Bjizonder was de opkomst van het dameskoor JOIN US. Zij kwamen al zingend op en zorgden voor meerdere muzikale intermezzo's. De kaartjes met lieve en gevatte teksten die op elke tafel stonden, maakten het extra speciaal.

Na afloop van de viering was er een gezellig samenzijn. Daar ontvingen de voorzitter en de dames van Ell veel positieve reacties en complimenten. De aanwezigen hebben écht genoten: "Prachtige muziek!" en: "Mooie verhalen."

CHAPEAU ZijActief Ell!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!