Pasen 2021

Nieuws
zaterdag 27 maart 2021

Helaas geen Paasviering maar paasattentie

Ook dit jaar is Pasen voor de vereniging Zij-actief anders dan anders.

Het samen komen om een eitje te ’tietsen’ en gezellig paasbrood te nuttigen is door het coronavirus niet geoorloofd en verantwoord.

Toch blijven we niet bij de pakken neerzitten en proberen wij met een goed gemotiveerd bestuur er iets leuks van te maken. Samen zijn wij enorm sterk, enthousiast en bereidwillig om iets leuks te bedenken. De taken werden van te voren goed verdeeld en door goed voorwerk te verrichten komen alle spullen bij elkaar in dat ene draagtasje dat vervolgens door meerdere personen bij onze leden werd afgegeven.

De 123 leden wonen verspreid in Bocholtz, Simpelveld, Wijlre, Kerkrade en Lemiers.

Ik mag me als voorzitter zegenen met 4 zeer enthousiaste bestuursleden en verder met de leden Gerda Bastin, Jeanne Dautzenberg en Gemmy van der Linden. Samen hebben we deze mooie attentie gemaakt en bij jullie afgeleverd.

Verder wil ik ook Plusmarkt Bocholtz en traiteur Wiel Leise uit Nijswiller bedanken voor hun bijdrage aan deze attentie.

Wij ontvangen vele positieve reacties van onze lieve en dankbare leden.

Dankjewel allemaal.

Yvonne Huppertz

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe