Maandag 8 mei presentatie Toon Hermanshuis Parkstad

Nieuws
zaterdag 13 mei 2023

 

 


In 2019, inmiddels bijna 4 jaar geleden, doneerde Zij-Actief Bocholtz de opbrengst van de kerstcollecte aan het Toon Hermanshuis Parkstad.

Armand Winthagen de directeur beloofde toen dat hij als dankjewel voor deze donatie een presentatie zou komen geven bij Zij-Actief Bocholtz.

Helaas door het Coronavirus kwam het er niet van en moest deze afspraak steeds worden opgeschoven.

Maandag 8 mei was het dan eindelijk zover.

36 leden en 2 introducees mochten we verwelkomen op deze avond.

Na de opening van Marjo met een gedicht van Toon Hermans “Ik heb een VRIEND” en enkele mededelingen kon de presentatie beginnen.

Een bevlogen Armand Winthagen, vertelde enthousiast over het Toon Hermanshuis waar hij al jaren bij betrokken is.

Over hun doelstelling, missie en visie, een plek te zijn waar oprechte en positieve aandacht voor de mens achter de ziekte helpt in het vergroten van de veerkracht en zelfredzaamheid.

Alle inwoners van Parkstad die direct dan wel indirect geraakt worden door kanker vinden in het Toon Hermans Huis Parkstad een unieke ontmoetingsplek. Een plek die er op een positieve manier aan bijdraagt om (weer) zo veel mogelijk te kunnen deelnemen in de maatschappij.

Er zijn 30 vrijwilligers betrokken bij het Toon Hermanshuis en elke vrijwilliger draagt op zijn of haar manier een steentje bij.

Hun motto is “Samen met ons kun je het weer alleen!”

We kijken terug op een geslaagde en interessante bijeenkomst.

Helaas zijn de foto’s mislukt hiervoor in de plaats een link naar de website van het Toon Hermanshuis.

Gonnie Vroomen

klik HIER voor de link naar de website van het Toon Hermanshuis

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!