Lezing door Vera Steenhart seksuoloog en relatietherapeut

Nieuws
maandag 24 april 2023

Wat een drukbezochte avond! Maar liefst 68 dames vonden het thema van vanavond erg interessant. Praten over seks en relaties was vooral vroeger heel anders dan nu. Onze gastspreekster vertelde ons wat zij tegen kwam in haar praktijk en dat vaak opvattingen en ervaringen uit vroegere tijd het onderliggende probleem kan zijn in relaties en op seksueel gebied.

Vera nam ons ook mee in de mogelijkheden om het voor jezelf als vrouw plezierig te maken. Want er is nog veel onbekend. Vera liet een schaalmodel zien van een clitoris en dat zorgde voor veel gegiechel bij de dames. Dit orgaan is toch groter dan je had gedacht. Zij noemde ook solo-seks en dat daar  helemaal niets mis mee is. En het zegt niets over de relatie met je partner. Wetenschappelijk gezien zou het zelfs botontkalking en dementie tegen kunnen gaan. Wie zal het zeggen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!