Uitnodiging ledendag 2023: Kom in kerstsferen!

Nieuws
dinsdag 5 september 2023

Groene kerstbomen vol met prachtige ballen en fonkelende lichtjes. Struinen langs de verwarmde kraampjes terwijl op de achtergrond een kerstkoor zingt. En ondertussen genieten van een lekkere wafel of warme glühwein. Dat is een bezoekje aan de Country & Christmas Fair in een notendop.

De 25e editie van de Country & Christmas Fair vindt plaats in Slot Zeist. Slot Zeist is een monumentale plek met een rijke historie. Een prachtige locatie die -zeker in kerstsferen- stijl en sfeer ademt. Tijdens de Country & Christmas Fair kunnen kerst- en natuurliefhebbers hun hart hier ophalen. De fair is in de loop der jaren namelijk uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde kerstmarkt van de Benelux! Met onder andere kerstsnuisterijen, delicatessen zoals wijnen, prachtige woonaccessoires, brocante, kunst, mode, sieraden, outdoorkleding en cosmeticaproducten is er voor ieder wat wils.

Wil je alvast in kerstsferen komen? Cadeautjes kopen voor de feestdagen? Genieten van een dagje uit in de mooiste tijd van het jaar? Of gewoon gezellig samenzijn? Ga dan mee met ZijActief Limburg! En nodig ook gerust je vriendin, buurvrouw of zus uit. Wel zo leuk!

 

Praktische informatie
Op donderdag 23 november 2023 bezoekt ZijActief Limburg de Country & Christmas Fair in Slot Zeist. We verwachten omstreeks 10.30 op locatie te zijn en om 17.00 uur gaat de bus weer terug. De Fair vindt (gedeeltelijk) buiten plaats, hou daar rekening mee bij je kledingkeuze.

Datum: donderdag 23 november
Prijs: €42,50 voor leden, €50,00 voor niet-leden (dames)
Aanmelden: Aanmelden is noodzakelijk en kan alleen door vóór 8 oktober 2023 te mailen naar het servicebureau: zijactief@zijactieflimburg.nl. Vermeld bij je aanmelding:

 • Je naam (voornaam, achternaam, meisjesnaam)
 • Je afdeling
 • Of je een introducee meeneemt of niet
 • Je gewenste opstapplaats
  o Maastricht, stadion de Geusselt
  o Urmond, Van der Valk Hotel
  o Nederweert, McDonald’s
  o Venlo, station
  o Cuijk, Shell Tankstation Nabuurs

Let op: vol is vol, dus wees er snel bij! Aanmelding geschiedt op basis van aanmelddatum en -tijdstip. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail als je mee kunt. Na het ontvangen van deze bevestigingsmail kun je betalen bij het servicebureau.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!