Kom jij naar de Algemene Ledenvergadering?

Nieuws
donderdag 6 oktober 2022

Op donderdag 10 november is het zover: de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). We verwelkomen je graag in Congrescentrum Het Forum in Roermond. Maak je klaar voor een bijzondere editie want… We vragen alle deelnemers om een hoedje te dragen naar de ALV. Of het een ludiek hoedje, een mooie pet of een warme muts wordt, dát is aan jou.

Vrouwen zorgen voor verbinding
We hebben een aansprekend programma voor je samengesteld. Het dag thema luidt ‘Vrouwen zorgen voor verbinding’. Dit is tevens het jaarthema van 2022. Naast de huishoudelijke gedeelte, kun je de jaarrede van de voorzitter, een workshop van Myra Fens en muziek van sopraan Fenna Ograjensek.

Ochtendprogramma
9.00      Ontvangst met koffie en thee
9.30      Opening dagvoorzitter, bezinnend moment door PG ZIN en jaarrede door voorzitter Ans      Christophe
10.30    Huishoudelijk gedeelte, voorstellen nieuw pb-lid Marianne Derks
11.20    Workshop Myra Fens, communicatie & mindsetcoach
12.20    Stemming
12.30    Hoedjesparade met aansluitend lunchpauze

Middagprogramma
14.00    Sopraan & cultureel verbinder Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch
15.30    Huldiging jubilerende afdelingen en afsluiting
16.00    Nazit met borrel Aanmelden & info

Aanmelden
Kom jij ook naar de ledenvergadering op 10 november? Meld je dan aan bij je eigen afdeling. Doe dat vóór 25 oktober 2022. Deelname kost 17,50 euro per persoon. Dit is inclusief lunch (teruggave is helaas niet mogelijk). Vol = vol, dus meld je tijdig aan.

Goed om te weten
Tijdens de ALV worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden. Wil je een leuke foto van jullie bestuur, werkgroep of bestuursleden, meld je dan aan bij zijactief@zijactief.nl. Tijdens de ALV houden we de dan geldende maatregelen van het RIVM in acht.

Kom je ook? Dan maken we er een prachtige dag van!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe