Jubilarissendag zaterdag 29 juni 2019

Nieuws
maandag 15 juli 2019

Deze zaterdag werden maar liefst 4 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Het waren: 50 jaar lid, Tiny Schnackers -Spiertz

40 jaar lid, Els Paffen – Schopen

40 jaar lid Germaine Henskens – Vaessen

25 jaar lid Gerda Habets – Bardoul

Om 12.30 uur verzamelden de leden, jubilarissen en partner zich op Hoeve Scholtissenhof te Bocholtz. Alle jubilarissen kregen een mooie corsage opgespeld, gemaakt door secretaris Marjo Brouns. Na een woord van welkom aan alle aanwezigen door de voorzitter en uitleg over het verloop van de middag werd er gezamenlijk geluncht.

Na de lunch kwamen twee afgevaardigden van Kring Heuvelland, Aurelia Renierkens en Addy Creusen.

De officiële huldiging door de voorzitter en aansluitend de mooie woorden van Addy Creusen maakten de huldiging aan de jubilarissen compleet.

Hierna mochten de partners, overige bestuursleden en leden de jubilarissen feliciteren.

Er werd een toost op de feestelingen uitgebracht en een ‘lang zullen ze leven’ gezongen.

Rond het tijdstip van 16.00 uur verzorgde Kyle Schielen ons een muzikaal optreden. Hij bracht prachtige Duitse Stimmungsmuziek uit zijn accordeon ten gehore. Er werd flink meegezongen, “geschunkelt” en zelfs gedanst.

Na dit optreden was er voor iedereen koffie met gebak. Als afsluiting deed de voorzitter nog een aantal woorden richten tot alle aanwezige leden en het personeel van Scholtissenhof. Zij wenst namens alle bestuursleden iedereen een fijne vakantie en hoopt ons na de vakantie weer allemaal samen te mogen ontmoeten. We zullen het samen moeten doen en dus werd er, arm in arm, met elkaar het lied “Zing en lach nog ins mit miech” gezongen. Met muziek en zang van Beppie Kraft op de achtergrond deed iedereen goed mee en werd het een leuk optreden. Rond 17.30 uur gingen de aanwezigen met een fijn gevoel huiswaarts.

Al met al weer een activiteit waar we met plezier op mogen terug kijken. De foto’s van deze middag zijn gemaakt door Paul Huppertz. Dankjewel dat je dit voor ons gedaan hebt.

Yvonne Huppertz

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe