Jaarvergadering op 14 februari 2022

Nieuws
zondag 20 februari 2022

Na een jaar met beperkingen door de coronamaatregelen is onze jaarvergadering goed bezocht. De vergadering staat in het teken van afscheid van onze voorzitter Marian en verwelkomen nieuwe voorzitter Anny Jonkers en een nieuw bestuurslid Tiny Linders. Maar ook de huldiging van onze jubilarissen. Te noemen: 70 jaar – Nel Beerens-van Dijk * en Maria van Nieuwenhoven *; 60 jaar – Til van Goor *; 50 jaar Mia Beelen; 40 jaar Lies van de Broek; 25 jaar – Anja Dings, Nelly Gubbels * en Gerrie Smits. De dames met een sterretje zijn allen een aantal jaren bestuurslid geweest.

Na de gezellige pauze onder het genot van een kop koffie/thee en een lekkere wafel wordt de Burgemeester van Nederweert, Birgit van der Laak, welkom geheten door onze nieuwe voorzitter. Wij hebben haar uitgenodigd om haar kennis te laten maken met onze vereniging en ook dat wij haar graag wilden leren kennen.

De burgemeester vertelde boeiend vanuit haar positie als gewone werkende vrouw – echtgenote – moeder en oma hoe ze tot aanvaarding van het ambt burgemeester is gekomen. Ze heeft ons ook meer inzicht gegeven hoe het er binnen een gemeentebestuur aan toe gaat en welke rol zij daarin heeft. Tevens ging ze openhartig in op kritische vragen vanuit de leden. Op het einde werd iedereen uitgenodigd om de open dag in het vernieuwde gemeentehuis te bezoeken. Dit zal in juli 2022 plaats vinden.

Jubilarissen 2022

Mevr. Maria van Nieuwenhoven en mevr. Nel Beerens-van Dijk 70 jaar lid

Mevr. Til van Goor 60 jaar lid

Mevr. Mia Beelen 50 jaar lid

Mevr. Lies van de Broek 40 jaar lid

Mevr. Nelly Gubbels, mevr. Anja Dings en mevr. Gerrie Smits 25 jaar lid

Bestuurswissel

Overhandigen voorzittershamer

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe