‘Gezond ouder worden’ lezing door Dr. Resie Moonen

Nieuws
zondag 22 oktober 2023

Wat is er belangrijker dan gezondheid en welzijn? Huisarts en homeopathisch arts Dr. Resie Moonen heeft ons, aan de hand van een PowerPoint, uitgelegd hoe je je leefstijl kunt aanpassen om gezond ouder te worden. Het was een interessante en interactieve avond. Onze leden hebben in PDF de PowerPoint ontvangen via de mail, zodat ze de vele informatie nog eens na kunnen lezen.

Het belang van goed blijven bewegen, gezonde verse voeding, buitenlucht en het effectief gebruiken van de juiste supplementen werd door Dr. Resie benadrukt.

Nou! Daar gaan we voor!

Onze voorzitter heeft aan het begin van de avond kort aandacht geschonken aan onze moederdagviering. Er werd een kaars bij ons Mariabeeldje ontstoken en Annie las een verhaal voor over Marie, waarin zij aangaf dat niet alle aandacht naar haar persoon moet gaan maar naar alle vrouwen die zorgen voor een ander. Hoe bescheiden en betrokken een vrouw kan zijn.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!