Jaarvergadering, jubilarissen en bestuursverkiezing

Nieuws
dinsdag 20 februari 2024

Verslag jaarvergadering ZijActief Leeuwen 20-02-2024

De jaarvergadering vond voor de eerste keer plaats in ons nieuwe onderkomen in Maasniel.
De leden, 55 dames, hadden massaal gehoor gegeven aan de oproep van het bestuur om vooral aanwezig te zijn.

Er moesten nieuwe bestuursleden worden gekozen, maar voor we aan de stemmingsrondes begonnen nam onze voorzitter, Yvonne de Groot, nog afscheid van twee aftredende bestuursleden, Marianne Linssen en Truus Broens.
Zij hebben in de afgelopen jaren veel leuke en gezellige activiteiten georganiseerd waarvoor ze als dank een tablet chocolade met ‘bedankt’ erop, een bloemetje en applaus mochten ontvangen.

Tijdens de pauze werden de stembriefjes uitgedeeld. Onder gezellig geroezemoes werd er helemaal volgens de regels gestemd, de uitslag laat zich raden, maar liefst vier bestuursleden werden met een grote meerderheid aan positieve stemmen gekozen. Het bestuur en de leden heten Resi van Dommelen (penningmeester), Marlies Schmitz, Fieke Steuns en Elly Schormans (bestuur) van harte welkom. Onze voorzitter , wenst hen een vruchtbare en gezellige tijd als bestuursleden.

Ook werd Marianne Cox herdacht, zij overleed 18 december 2023 en was een markant en geliefd lid binnen onze vereniging. Er was gelegenheid om een condoleancekaart te tekenen en even stil te staan bij haar leven.

Naast de normale agendapunten kwamen we ook bij het agendapunt ‘Huldiging jubilarissen’.
Dit jaar werden Nelly Mulders en Resi van Dommelen in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig jubileum en bedankt voor hun trouw aan ZijActief Leeuwen met een cadeaubon.

Jeanne Paulussen kreeg welverdiende extra aandacht, zij vierde maar liefst haar 50 jarig jubileum.
Naast de cadeaubon kreeg Jeanne van de vertegenwoordiger van het provenciaalbestuur ZijActief Limburg in de persoon van Hilde Meisters, een prachtige waterkaraf met twee glazen en gegraveerd logo van ZijActief aangeboden.

Yvonne de Groot sloot de vergadering niet voor ze de dames, Elly Schormans, Thea Niessen en Sylvia van de Wetering had bedankt voor het bakken van de heerlijke wafels.

We kijken terug op een goede jaarvergadering en hopen op een mooi en gezellig 2024!!

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!