Info ZijActief april 2019 Afdelings Activiteit Woensdag 10 april: Uitnodiging voor de ZijActief Paasviering

Nieuws
vrijdag 29 maart 2019

Met Pasen gaan onze gedachten uit naar nieuw leven.
Dit jaar een andere vorm van onze Paasviering. In overleg met Kaplaan Gorissen is gekozen om bij de viering de zandtovenaar aan bod te laten komen.

Na een korte inleiding gaan we samen naar een dvd kijken waarin de zandtovenaar zijn zandtekeningen bij het lijdensverhaal maakt en luisteren wij naar bekende nederlandse artiesten die hun deel van het verhaal vertellen. Zo kunnen wij de viering op een bijzondere manier beleven. Er wordt een collecte gehouden bestemd voor ”Oos ErfGood”.

± 20.15 uur gaan we aan een feestelijk gedekte tafel gezamenlijk genieten van een heerlijke hors-d’oeuvre met koffie/thee, brood. Natuurlijk tikken wij ook een eitje.

± 21.00 uur worden er gedichten door onze leden voorgedragen. Geschreven o.a. door Margot Habets- Heil. Voor de muzikale afwisseling zorgt Jo Dieteren met zang en gitaarspel.

Waar: Gemeenschapshuis “Noeber Beemden” Burg. Meester Pijlsstraat 5a te schinnen

Aanvang: 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur. Ook niet-leden zijn van Harte Welkom.

Aanmelden t/m 4 april bij Marjo Dieteren: tel. 046-4433859; e-mail marjo.dieteren@ziggo.nl.

Catering kosten leden: €4.00 incl. kop koffie/thee; niet leden: €6.50

Betalen: door overmaken op rekening ZijActief afd. Schinnen

rek. nr.NL30 RABO 0146 5819 38 m.v. v. paasviering, naam, adres en tel.

Indien geld over maken niet mogelijk is, dit in een gesloten enveloppe voorzien van naam met vermelding paasviering in de brievenbus van Annie Eijssen deponeren. (Dorpsstr. 66, Schinnen)

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe