“Dankzij de filmavond vinden Limburgse vrouwen elkaar”

Nieuws
donderdag 30 maart 2023

PERSBERICHT

30 maart 2023

Op dinsdag 4 april 2023 nemen ruim 600 Limburgse vrouwen plaats in een viertal bioscopen. Speciaal voor hen wordt daar de film ‘What’s love got to do with it?’ (2023) gedraaid. ZijActief Limburg organiseert deze omvangrijke activiteit voor zowel leden als niet-leden. Marly Coenen, provinciaal bestuurslid van ZijActief Limburg: “We willen vrouwen in Limburg bij elkaar brengen. Het aantal aanmeldingen bevestigt dat deze behoefte er is!”

Alle vrouwen uit Limburg welkom
ZijActief Limburg nodigde zowel leden als niet-leden uit om naar de film te gaan. Een bewuste keuze, aldus Marly Coenen. “Een filmuitje lijkt eenvoudig, maar het brengt vrouwen zóveel meer. ZijActief Limburg is een netwerk van vrouwen. Dat faciliteren we: leden uit alle afdelingen en niet leden haken aan. Deze interactie leidt ertoe dat vrouwen elkaar beter weten te vinden, over de eigen dorpsgrenzen heen. Daarmee heeft de filmavond een veel grotere impact dan alleen ‘gezellig een filmpje pakken’.”

Over ZijActief Limburg
Met bijna vijfduizend leden in 63 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Bekijk de trailer:

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe