Contacten in coronatijd, afd. Bocholtz

Nieuws
dinsdag 6 april 2021

Veel afdelingsbesturen hebben allerlei initiatieven opgezet om contact te onderhouden met hun leden. Ter inspiratie kun je hier lezen wat er zoal gedaan is. Heb je zelf ook een leuk contact moment georganiseerd? Laat het ZijActief Limburg weten.

ZijActief Bocholtz liet ons het volgende weten:

Pasen 2021

Ook dit jaar is Pasen voor de vereniging Zij-actief Bocholtz anders dan anders.

Het samen komen om een eitje te ’tietsen’ en gezellig paasbrood te nuttigen is door het coronavirus niet geoorloofd en verantwoord.

Toch blijven we niet bij de pakken neerzitten en proberen wij met een goed gemotiveerd bestuur er iets leuks van te maken. Samen zijn wij enorm sterk, enthousiast en bereidwillig om iets leuks te bedenken. De taken werden van te voren goed verdeeld en door goed voorwerk te verrichten komen alle spullen bij elkaar in dat ene draagtasje dat vervolgens door meerdere personen bij onze leden wordt afgegeven.

De 123 leden wonen verspreidt in Bocholtz, Simpelveld, Wijlre, Kerkrade en Lemiers.

Ik mag me als voorzitter zegenen met 4 zeer enthousiaste bestuursleden en verder met de leden Gerda Bastin, Jeanne Dautzenberg en Gemmy van der Linden. Samen hebben we deze mooie attentie gemaakt en afgeleverd.

Wij ontvangen vele positieve reacties van onze lieve en dankbare leden.

Kijk op onze website heb ik diverse foto’s van voorbereidingen, maken van de attentie en bezorgen attentie.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe