12 oktober jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer

Nieuws
woensdag 18 oktober 2023

Bedevaart naar Kevelaer.

Zijactief Heuvelland organiseerde op donderdag 12 oktober weer de Jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer.  Zijactief Bocholtz naam deel aan deze activiteit met 13 leden en 3 introducees.

Vanaf de parkeerplaats in Wittem vertrokken 3 bussen ( ca 150 leden dus) om 8.40 uur richting Kevelaer.  Om ca 10.30 uur kwamen we aan op de plaats van bestemming  en konden we nog voor de gebedsdienst koffie met iets lekkers nuttigen. Om 11.15 uur was de gebedsdienst. Het thema was die dag ONTMOETEN en VERBINDEN. De viering was dit jaar voorbereidt door ZA Heuvelland, ZA Vaals, voorganger Rene Haustermans en organiste Marjo Schreuders ( beide verbonden aan de kerk van Wittem). Iedereen kon zijn intenties vooraf afgeven en deze werden dan ook speciaal vernoemd in deze viering. ZA Vaals had voor iedere deelnemer een mooi ingepakt en gezegend  kaarsje.

Na de gebedsdienst was iedereen vrij  en kreeg men de gelegenheid om te shoppen en te eten of …..

Alle dames hadden wel iets gekocht, althans iedereen had papieren of plastic zakken die gevuld waren met “koopwaar”.

Rond de klok van 16.45 uur moesten we ons verzamelen bij de bussen en kon men om 17.00 uur starten met de thuisreis richting Wittem.

Alle deelnemers mogen ook nu weer terugblikken op een mooie dag,

 

Yvonne  Huppertz – Vaessen

Klik HIER voor de foto’s

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!