2024-02-27 Jaarvergadering en huldiging jubilarissen

2024-02-27 Jaarvergadering en huldiging jubilarissen

Onze jaarvergadering werd gehouden op dinsdag 27 februari.

Het was een drukke avond. Na het secretariële en financiële jaarverslag stond de bestuursverkiezing op het programma. Voorzitter Riny Volleberg en secretaris Ria Princen namen na de volle 9 jaar afscheid van het bestuur. Riny en Ria… bedankt voor de vele jaren van inzet voor het bestuur en ZijActief Stramproy!

Karin van Loosbroek en Annelies Indenkleef waren herkiesbaar. Zij werden voor een nieuwe periode ingestemd. Susan Korten en Corry Graus werden in het bestuur gekozen. Annelies Indenkleef werd door het bestuur voorgedragen en door de vereniging verkozen tot volgende voorzitter. Allen gefeliciteerd met de verkiezing.

Tijdens deze avond werden ook de vijf jubilarissen gehuldigd: Lies Schaeken en Drina Caris (beide 75 jaar lid!), Annie Reijnders (40 jaar lid) en Marian Vleeshouwers en Maria Smeets (beide 25 jaar lid). Proficiat met deze jubilea en bedankt voor de betrokkenheid bij ZijActief!

Rian Goldenbeld kwam iets vertellen over het Franciscus Hospice in Weert. De collecte van deze avond was bestemd voor het Hospice. Er werd een mooi bedrag ingezameld van € 403,60.

Verder waren er optredens van de volksdansgroepen en de Culturele werkgroep.

Het werd een feestelijke avond met een drankje en een hapje.

(Foto’s: Thieu Niellissen en Marianne Heijting)

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!