Banholt

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Heuvelland

Welkom bij afdeling Banholt

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Wij ontmoeten elkaar één keer per maand op donderdagavond in gemeenschapshuis 't Patronaat. De avond duurt van 20.00 uur tot ong. 22.30 uur. Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief zijn of lekker actief het bos of de stad verkennen.

Er is een grote variatie in ons programma, dat onder de leidraad van de drie “O”s wordt samengesteld: Ontmoeting, Ontplooiing en Ontspanning. Zo komen maatschappelijke, medische, algemeen informatieve, humoristische en culinaire thema’s aan de orde.
In de maanden mei t/m augustus zijn geen bijeenkomsten.
In mei en juni organiseren wij een uitstapje en een fietstocht. Door het jaar heen vinden diverse excursies plaats, overdag of ’s avonds.

Vele leden nemen deel aan activiteiten georganiseerd door de Kring Heuvelland van ZijActief. Een van deze activiteiten is de cursus “Politieke scholing”. Hier komen maatschappelijke/politieke onderwerpen aan de orde.

In het najaar komen veel dames naar de “Kringcontactmiddag”; dit is een gezellige en informatieve middag voor vrouwen die lid zijn van een van de afdelingen uit de Kring Heuvelland.

Je bent van harte welkom. Doe je mee?

ZijActief Banholt is aangesloten bij de Limburgse organisatie van ZijActief.
De contributie van onze vereniging bedraagt in 2022  € 30,-- per jaar.

zijactiefbanholt@hotmail.nl
T: 043 457 2280

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Francine Pelzer

aspirant bestuurslid

Shirley v.d. Beek

Bestuurslid

Marieke Waber

Penningmeester

Gerda Munnix

Bestuurslid

Carla Britsemmer

Bestuurslid

Wilma Bastings

Voorzitter T: 043 457 2280

 

 

 

Agenda

: Agenda onderdelen met dit icoon zijn van het Provinciaal bestuur van ZijActief Limburg

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe