CZ Zorgverzekering

ZijActief Limburg heeft bij CZ een collectieve zorgverzekering afgesloten. En dat is interessant voor jou als lid, want een zorgverzekering van CZ biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra's. CZ biedt wachtlijstbemiddeling, een second opinion bij de beste specialisten ter wereld en klantvoordelen die de moeite waard zijn.

ZijActief-aanbod
Met je lidnummer kun je profiteren van 2,5%korting op je hoofdverzekering en 5 % korting op een aanvullende verzekering. Ben je al verzekerd bij CZ of heb je een col-lectieve zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar? Dan kun je, met ingang van de eerste dag van de maand, nadat je je wijziging hebt doorgegeven, gebruikmaken van dit collectieve aanbod. Meld je aan op www.cz.nl/offerteledencollectief. Heb je een andere zorgverzekeraar? Dan kun je vanaf 1 januari van het komende jaar overstappen.

Meer info
Op de website www.cz.nl vind je allerlei gezondheidsinformatie. Word je liever persoonlijk geholpen? Je kunt CZ 24 uur per dag bereiken, zowel online als telefonisch.