Heijen

Zo ben je bezig om allerlei leuke dingen af te spreken voor 2016 en voordat je het weet is het weer voorbij! Net zoals mijn tijd in het bestuur, januari 2018 ben ik 6 jaar voorzitter geweest en daarvoor 3 jaar bestuurslid. Ik hoop dat we iemand gaan vinden die mij op wil volgen en ik kan zeggen, je leert er heel veel van. Grijp die kans zou ik zeggen, je hoeft het niet alleen te doen, je hebt fijne bestuursleden om je heen en natuurlijk onze leden. Het maakt niet uit wat je bent van elkaar, het gaat erom dat je er voor elkaar bent!

Ik vind dat we echt een mooi jubileumjaar gehad hebben. Ik denk terug aan onze reis naar Elburg...toen was het net een dag koud...en de fietstochten met excursie....wat hebben we het warm gehad! Ook Harrie Arts, de avond over de ziekte van lyme en de hoedenavond, die zal ik niet gauw vergeten. Voor het komend jaar hebben we ook weer een mooi programma klaar. Ik  hoop dat jullie dat ook vinden zodat we ook nu weer veel dames bij onze activiteiten kunnen verwachten. En wie weet.....we blijven hopen op nieuwe leden!

Ik wens iedereen het komend jaar veel vreugde en zonneschijn, zodat je elke dag opnieuw, tevreden en gelukkig kunt zijn!

Groetjes Anja Jansen van den Bogaart voorzitter   Tel.nr. 0485-531219 

Ons voltallige bestuur bestaat uit Secretaresse Maria Poels  Tel.nr. 0485-512694

                                                 Penningmeester Annie Klauwer 

                                                 Bestuursleden Annie Lukassen en Diny Gerrits