Heijen

 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En die tijd van gaan is nu gekomen…..Maar ik moet eerlijk zeggen ik heb zeer zeker een hele fijne tijd gehad in het bestuur. Soms was het wel wat drukker en niet altijd liep het even vlekkeloos maar juist daardoor leer je het meest.

Wat mij altijd bij zal blijven is de spontane hulp voor de extra inkomsten, denk aan de jassen ophangen bij het jubileum van de Wortelpin, de vele helpende handen en gezelligheid bij het project schone maas. De hulp en aanmeldingen bij het bakken voor de opening van het Pastoor Jaspersplein, zelfs door niet leden! Daar wordt ik blij van!

Het afgelopen jaar is er het een en ander veranderd, onze zaal heeft een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar en volgend jaar een nieuwe dag en als jullie het er mee eens zijn, ook een nieuwe voorzitter!!!  Dat laatste maakt mij heel erg gelukkig, het zou toch erg jammer zijn als onze vereniging moet stoppen door het gebrek aan bestuursleden. Hopelijk vinden we ook nog iemand die Maria volgend jaar op gaat volgen……….zodat het stokje door gegeven wordt!

Wat zal de toekomst brengen? 

Wij kunnen het u niet vertellen…..

Namens het hele bestuur wensen wij u veel liefde, gezondheid en geluk toe!

Dat we maar weer veel gezelligheid mogen hebben met elkaar, de laatste dagen van 2017 en 2018 het hele jaar!

Groetjes Anja Jansen van den Bogaart voorzitter   Tel.nr. 0485-531219 

Ons voltallige bestuur bestaat uit Secretaresse Maria Poels  Tel.nr. 0485-512694

                                                 Penningmeester Annie Klauwer 

                                                 Bestuursleden Annie Lukassen en Diny Gerrits