De afdeling

  

ZijActief Grathem  is  een maatschappelijke organisatie die actief is binnen de gemeenschap Grathem. Veel leden zijn lid en actief als vrijwilliger  binnen  andere verenigingen/organsaties in de gemeenschap Grathem .

Een organisatie van en voor vrouwen.  Ontmoeten, ontplooien en ontspannen zijn nog steeds uitgangspunten van onze organisatie .

Ons programma is naast informatief ook ontspannend. Gezelligheid en ontmoeten van elkaar is ook in de tijd van de social media nog steeds heel belangrijk .

Het bestuur van onze afdeling  bestaat uit

voorzitter
Gonny van Dijk
Dorpsstraat 8 te Baexem tel: 0475-451599 gonvandijk@live.nl

penningmeester
Mieke Tunissen  tel: 06-23001557  gm.tunissen@ziggo.nl

secretaris
vacant

Bestuurslid
Linda Ramaekers 

Een bestuursfunctie is dat niets voor U ? Neem eens contact op met een van de bestuursleden en laat u informeren over de mogelijkheden.

De contributie is € 35,00 voor 2022

Nog geen lid maar wel interesse ? Meld u aan als lid en ontdek welke mogelijkheden er zijn niet alleen in Grathem maar ook in kringverband. Voor ons als Grathem maken wij deel uit van kring Weert .Maar ook provinciaal word er veel georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. Als lid profiteert u ook van diverse voordelen zoals korting op de ziektekostenverzekering enz.