ZijActief ook te zien bij loeren bij de boeren in Ospel

Nieuws
dinsdag 14 mei 2024

Ook dit jaar was ZijActief aanwezig met een promotiestand. Ditmaal waren zij te gast bij de oesterzwammenkwekerij van de familie Verkooyen in Ospel. Dit bezoek viel samen met de viering van een bijzondere mijlpaal: het 50-jarig bestaan van de kwekerij, oorspronkelijk opgericht door Ad en Toos Verkooijen (lid van ZijActief). Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zoon Coen.

De dames van afdeling Ospel, die de stand van ZijActief vertegenwoordigden, kijken terug op een geslaagde en gezellig drukke dag. Ze waren zeer tevreden over de organisatie en genoten van de vlaai die door ZijActief was bezorgd. Naast het uitdelen van folders gaven ze ook pennen en boekenleggers weg.

Bezoekers toonden belangstelling voor de promotiestand; het was gezellig en er werden leuke gesprekken gevoerd met de bezoekers, waaronder bestaande leden van andere ZijActief afdelingen en misschien wel potentiƫle nieuwe leden. Al met al was het een geweldige dag.

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe