ZijActief naar Floriade

Nieuws
zondag 10 april 2022

Dinsdag 21 juni gaat ZijActief Limburg naar de Floriade
Ga je mee, geef je dan op voor 20. april

Na tien jaar gaan de poorten van het spectaculairste theater van de natuur weer open: Floriade! Noteer dinsdag 21 juni 2022 in je agenda, meld je aan en bel je vriendinnen! ZijActief Limburg gaat naar Floriade en jij bent uitgenodigd! Ook niet-leden nodigen we van harte uit voor deze ledendag in Almere. Ga je mee?

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade

In het 60 hectare grote Floriade-park ontdek je groene oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Laat je verrassen op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie.

Zodra ’s ochtends de bussen vertrekken, begint de pret! Het belooft een dag vol gezelligheid en inspiratie te worden. Koffie, thee en andere versnaperingen vind je volop bij leuke restaurantjes. Geniet van gevarieerde en verrassende kunst, cultuur en events met livemuziek en podiumvoorstellingen. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk voor meer voorpret op www.floriade.com.

Klik hier voor de uitnodiging

 

Aanmelden en betalen

Ben jij erbij? Meld je dan vóór 20 april 2022 aan bij jouw afdeling. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Leden betalen €46,00 en niet-leden €53,50. Dit is de entree voor de Floriade en de busreis.

Betalen doe je bij je eigen afdeling. Als je je aangemeld hebt, krijg je te zijner tijd van jouw eigen afdeling alle informatie over de busreis, opstapplaats etc.

Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe