ZijActief maakt wandkleed in Coronatijd.

wandkleed ZijActief Panningen
wandkleed ZijActief Panningen
Nieuws
donderdag 30 april 2020

Creatief in tijd van Corona.

ZijActief Panningen maakt wandkleed in Coronatijd

Beste Dames

Leden van ZijActief Panningen; voor de crisis, tijdens de crisis, maar vooral NA de crisis. ZijActief Panningen geeft de voorkeur aan: een vooruitziende blik. Immers het komende jaar vieren wij onze 90-jarige verjaardag. En: zoals we nu overspoeld worden met de woorden: WE DOEN HET SAMEN. Dus: blijf gezond en zorg dat deze verjaardag ook die van u gaat worden.

Zoals velen zich ongetwijfeld herinneren, maakten we ( met een aantal leden) ten behoeve van het 75 jarig bestaan, een nieuwe vlag/vaandel. Voor dit 90-jarige feestjaar hebben wij echter bedacht om iedereen; elk lid, te vragen voor medewerking, aan een blijvende herinnering . We hebben nu allemaal tijd !! Het ziet ernaar uit dat het programma van 2020 HELAAS, royaal gereduceerd moet worden. Niet alle activiteiten kunnen worden ingehaald en/of verschoven. Een aantal gelukkig wel.

Ons plan: wij willen u allemaal voorzien van een stuk stof van dezelfde afmeting. Elk lid wordt gevraagd om hierop iets te maken. U mag : schilderen; tekenen; borduren; patchwork; haken; breien; naaien; plakken; kantklossen; een gedicht schrijven, etc. U mag het vlak naar eigen idee invullen, ook de kleur en het motief. U mag het helemaal zelf doen, u mag zich laten helpen, liefst niet helemaal uitbesteden, in overleg met andere leden, of samen doen. U mag er nog even over denken, of meteen aan beginnen. Kortom; wanneer alle (109) werkstukken klaar zijn, maken we er een groot wandkleed van ter ere van onze 90e verjaardag. Vervolgens hangen we dit op een prominente plek in Panningen voor tenminste het hele jaar 2021 aan de wand. (Hieronder een voorbeeld.)

EN ?? ZINDRIN?? U kunt meteen aan de slag want het stof is bijgeleverd. Voor eventuele informatie, kunt u natuurlijk altijd terecht bij het bestuur zie tel. hieronder. We gaan er vanuit dat iedereen enthousiast mee wil doen. Lukt dit niet laat het dan het bestuur weten!!

wandkleed ZijActief Panningen

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!