ZijActief Limburg attentie

Nieuws
donderdag 28 januari 2021

Attentie voor alle leden van Zij-Actief Limburg.

Dinsdagmiddag 26 januari stond er een grote doos voor mijn voordeur met ‘ Bocholtz 123’ opgeschreven.

Meteen dacht ik dat is van ZijActief want wij hebben 123 leden.

In de doos zat een begeleidend schrijven en 123 chocolaatjes.

Een schrijven van bestuur ZijActief Limburg omtrent de moeilijke tijd waarin wij allen verkeren. Zij zijn hoopvol en hopen dan ook na de vaccinatie, ontmoetingsmomenten te kunnen organiseren. Tot die tijd willen zij ons verblijden met een klein gebaar, een lekkere versnapering om van te genieten, nu nog alleen, maar zo gauw dat weer mogelijk is doen we het allemaal samen.

Nadat ik het bestuur hierover had ingelicht via onze bestuursapp, bood bestuurslid Marij Kuhnke zich meteen aan om deze met mij in te pakken en te verdelen.

Corona proof hebben wij dit dan ook gedaan. Uiteraard hebben wij ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een lieve groet naar onze leden mee te zenden.

Met 5 bestuursleden en hulp van Gerda Bastin en Jeanne Dautzenberg hebben wij dit klusje “geklaard”. Bestuur ZijActief Limburg, dankjewel.

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!