ZijActief gaat Samen op Stap op Zondag

Nieuws
woensdag 31 augustus 2022

Op zondag 18 september staat er weer een editie van de succesvolle activiteit ‘Samen op Stap op Zondag’ gepland. Een actieve dag vol verbinding en… vrouwen! Twee keer per jaar organiseren we een actieve zondag voor leden van heel ZijActief Limburg. Leden van alle afdelingen zijn uitgenodigd. Ook introducees mogen mee.

Samen op Stap op Zondag biedt een uitdagend programma voor de vrouwen binnen én buiten onze vereniging. Op drie plaatsen trekken we onze wandelschoenen aan. In Zuid-Limburg lopen de deelnemers over de Brunsummerheide. Deze route is drie kilometer lang. In Midden-Limburg is er een route uitgestippeld vlakbij Nederweert van vijf kilometer. In Noord-Limburg wandelen de deelnemers ruim drie kilometer rondom het Eendenmeer.

Meld je snel aan, vol is vol!
Aanmelden kan tot 7 september. Wees er snel bij: per locatie is er is plek voor 50 deelnemers. Vol is vol! Alle wandelingen starten om 10.00 uur en zijn inclusief lunch. Het adres, kosten en andere details vind je in onze activiteitenkalender.

Over ZijActief Limburg
Met ruim vijfduizend leden in 67 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe