ZijActief Bocholtz 90 jaar!

Nieuws
vrijdag 24 juni 2022

ZijActief Bocholtz viert haar 90-jarig bestaan én huldigt dit jaar maar liefst acht jubilarissen! Van harte gefeliciteerd aan alle leden van de afdeling. En in het speciaal een dikke proficiat aan de jubilarissen van 2022.

ZijActief Bocholtz

90 jarig Jubileumfeest

 In 1932 werd in Bocholtz een Limburgse Boerinnenbond opgericht. In 1965 veranderde de naam in Limburgse Vrouwenbeweging  en in 2002 in ZijActief. Het is een vereniging met vele actieve en vooral enthousiaste leden. Actieve vrouwen, die ondernemend zijn, van aanpakken weten en vooral positief gezind  zijn. Zij doen vooral aan ontmoeting, ontplooiing en ontspanning.

ZijActief Bocholtz telt zelf 121 leden en maakt deel uit van ZijActief Heuvelland en ZijActief Limburg.

Dit jaar huldigen wij 8 jubilarissen die al vele jaren lid zijn van de vereniging. Dat vele  leden van zeer hoge leeftijd nog zo actief “meedraaien” in een vereniging is uniek. Dit komt mede door het aanbod van de diverse activiteiten, de verbondenheid, de gezelligheid en het samen zijn en samen doen. Op zaterdag 25 juni vieren wij dit 90 jarige jubileum en worden zo wel  de jubilarissen als de leden  in het ‘zonnetje gezet’. Wij starten deze feestelijke dag met een H.Mis in onze parochiekerk en aansluitend zetten wij het feest voort in ons verenigingslokaal café Oud Bocholtz t.o. de kerk.

ZijActief Bocholtz

Huldiging van 8 Jubilarissen in 2022

25 jaar lid Mevr.  A.Lichner – Bergrath

40 jaar lid Mevr.  A. Janssen – Senden

40 jaar lid Mevr.  L. Thewissen – Merx

50 jaar lid Mevr.  M. Brands – Frissen

60 jaar lid Mevr.  M. Schrijen – Hutschemaekers

65 jaar lid Mevr.  M. Senden – Hupperetz

70 jaar lid Mevr.  M. Senden – Huppertz

70 jaar lid Mevr.  V. Schepers -Vincken

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!