Wandeling 15 aug. Opening seizoen.

Nieuws
maandag 21 augustus 2023

Dinsdag 15 aug. was onze eerste activiteit na de zomerstop.

Als vaste traditie openen we het nieuwe seizoen met een wandeling. Deze keer ook weer in de mooie omgeving van ons dorp Ubachsberg. De afstand zal ongeveer 4 km. geweest zijn.

Het weer was ons goed gezind, het zonnetje scheen lekker.

Met een gezellige groep van 22 leden vertrokken we om 18.00 uur, vanaf het Bernardusplein.

Via de Scheepensweg kwamen we uit op de Wijnstraat. Meteen naar links namen we de Weg naar Keversberg. Op de splitsing naar rechts de Kalkbaan op. Zo kwamen we weer uit op de Wijnstraat. Van hieruit de Weg door het Boschveld genomen. We kwamen uit bij de Vrouwenheide. Daar spitste zich de groep. Eén groep liep rechtstreeks naar de Bernardushoeve en de andere groep maakte nog een rondje over de Vrouwenheide.

Rond 19.15 uur zaten we met z’n allen op het terras van de Bernardushoeve te genieten van het prachtige uitzicht en van een kop koffie/thee met een lekker stuk vlaai. ( gesponsord door de vereniging ) Ook de niet wandelaars, een groepje van 5 leden, hadden zich bij de groep gevoegd, hetgeen natuurlijk altijd gezellig is.

Steeds een mooi begin van weer hopelijk een prachtig mooi 2e halfjaar.

Klik HIER voor de foto’s

 

 

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!