Verslag Kerst in Chinese Sferen

Nieuws
dinsdag 19 december 2023

Om 16.00 uur stond de werkgroep samen met het bestuur klaar om voor de laatste keer in Café Zaal ‘Aad Leeuwe’ de voorbereidingen te treffen voor een kerstviering in Chinese sferen.

Als een tornado werden er tafelkleden op de tafels gelegd, verse dennentakken, eucalyptus en wat al niet meer was er uit de tuinen van de werkgroep geknipt om samen met de kerstballen en de theelichtjes in een handomdraai een geweldige kerstsfeer te creëren.

Met rode Chinese lampions en bijbehorende Chinese slingers werd het een geweldige mix tussen de Nederlandse en Chinese cultuur.

Klaar…. De leden waren welkom!!

Wat volgde was een gezellige sfeervolle avond  met een uitgebreid Chinees buffet verzorgd door Chinees restaurant ‘Long Sing’.

De 49 dames lieten het zich goed smaken, onder begeleiding van mooie kerstmuziek, kwam iedereen in de juist stemming.

Kortom het was een geslaagde kerstviering met toch een beetje een dubbel gevoel. Na ruim 20 jaar namen we afscheid van de familie Stienen die ons door de jaren heen steeds gastvrij hebben ontvangen.

De Nieuwjaars opening zal voor de eerste keer plaatsvinden in ‘Trefcentrum Maasniel’ waar we samen met de leden van ZijActief Leeuwen gegarandeerd ook weer mooie herinneringen zullen gaan maken.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!