Verrassingsavond 21 nov. in de Houbereij Panningen.

Nieuws
maandag 13 november 2023

Wat zal er deze keer allemaal op het programma staan.
Ook al nieuwsgierig, laat deze avond niet aan je voorbijjgaan.  Wij gaan er van uit dat we weer vele van julllie mogen verwelkomen voor …???


Er waren 82 dames aanwezig.

Bij binnenkomst kregen alle dames een lintje in het haar  zoals we dat in de jaren 60 ook hadden. Rinus Janssen, die als hoffotograaf fungeerde op deze avond, knipte van alle dames een foto en we kregen een bonnetje met een nummer erop. Net zoals vroeger met de kermis of carnaval.Enkele dames konden de haren laten doen door Jos of Nellie van kapsalon Change.Er zat ook een heuse koningin bij  wel Hannie Kuypers, want haar zoon Pieter is dit jaar prins carnaval in Beringe.
De voorzitter bedankte Jos en Nellie met een bloemetje en een fles wijn.

De voorzitter heette ons welkom en vertelde dat het thema jaren 60 was. Nellie Nouwen, Leny Reuls en Mariet Janssen hadden een rock en rol jurk aan.    Op de tafels lagen LP’s  en de zaal was mooi aangekleed. Er hingen vintage  jurken van Tilly Zegers en petticoats.
Bij de koffie kregen we een chocozoen.

Er zou eigenlijk een danspaar optreden, maar die zegden op het laatste moment af. In de plaats daarvan werd er een filmpje gedraaid van een swingend danspaar van het Rock Swing Festival.
Kees en Gerrie Kompier zorgden voor de muziek. Ze hadden heel veel vinyl singeltjes bij zich. Daar konden we iets uit kiezen en dan werd het gedraaid.

We kregen drie mannequins te zien, waaronder Fenna de kleindochter van Nellie Nouwen en Karin en Loes. Schitterend de kleding was voor veel dames een herinnering aan de tijd van toen. Zoals de merken Prada, Coco Chanel en Dolce en Gabana We konden gezellig herinneringen ophalen. Fenna droeg ook de trouwjurk van Nellie Nouwen van 50 jaar geleden. Schitterend. De dames werden bedankt met een bloemetje.

We kregen enkele prikkers met kaas, augurken en een uitje.

Er was een  muziekbingo. Op elke tafel lag een briefje met 6 muzieknummers en de zangers. Krees draaide een fragmentje en dan konden wij kijken of dat op ons briefje stond.
Er mocht ook gedanst worden.
De voorzitter sloot de avond af en bedankte Gerrie met een fles wijn en Kees kreeg het bloemetje
Ook Rinus Janssen werd bedankt evenals zijn vrouw Mariet want zij is de motor en bedenker van de organisatie.. Nellie Nouwen werd eveneens bedankt.
Het was een schitterende avond. Het voldeed boven alle verwachtingen.
We hebben allemaal genoten van de muziek van toen..

Panningen 25 november 2023

Annie Craenmehr

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe