Terugblik – ledendag Country & Christmas Fair

Nieuws
maandag 27 november 2023

Op donderdag 23 november vertrokken ruim 150 dames van ZijActief Limburg naar slot Zeist om de mooie Country & Christmas Fair te bezoeken. De poort ging om 10.00 uur open en onze dames stonden natuurlijk vooraan. Na een lekkere kop koffie in de Orangerie en een bezoekje aan Bep en Toos de toiletdames, was het tijd om om naar de vele stands te gaan.

En wat was er een keuze voor de feestelijke december maand! Brocante en cadeau artikelen, geurkaarsen, hoeden, mutsen en sjaals, lederwaren, warme truien, sieraden. En  natuurlijk ook delicatessen zoals stroopwafels, kazen, poffertjes, warme wijn en chocolade. We kregen zelfs complimenten van de standhouders dat we met zoveel dames uit heel Limburg aanwezig waren!

Ook de inwendige mens werd niet vergeten. Er was heerlijke kibbeling, lekkers uit het schnitzelparadijs, Mexicaans eten, frietjes… Echt te veel om op te noemen!

De kerstmarkt werd muzikaal ondersteund door een pianist bij het Slot, een band die zestigerjaren muziek speelde in de Spiegeltent Moulin Rouge én een Dickens koor zong prachtige kerstliedjes.

Wat een fijne dag met een boel plezier en gezelligheid!
Om 17.00 uur vertrokken de bussen weer en keerden de dames (met tassen vol mooie inkopen!) terug naar huis.

 

Bekijk hier het fotoalbum van deze mooie ledendag!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!