Terugblik – Jubileum Reijmerstok

Nieuws
dinsdag 14 november 2023

Vrijdag 27 oktober 2023 vierde de afdeling ZijActief Reijmerstok haar 85 jarig jubileum. Ook werden er 7 jubilarissen gehuldigd:

  • Mevrouw Lemlijn – 70 jaar lid
  • Mevrouw G. Souren – 60 jaar lid
  • Mevrouw G.van Laar – 50 jaar lid
  • Mevrouw M. Pinckaers 50 jaar lid
  • Mevrouw K. Daamen 40 jaar lid

Ook mevrouw F. Lacroix was 60 jaar lid en zou gehuldigd worden. Helaas is zij vlak voor de viering overleden.

“We begonnen met het in het zonnetje zetten van de jubilarissen. Ze kregen van ons een bloemetje en vanuit het bestuur van Kring Heuvelland een mooie waterkan met twee glazen. Heel fijn dat Alice en Annelize langskwamen om ons te feliciteren, bedankt voor de mooie woorden! We vervolgden de avond met een drie gangendiner en tussendoor was er een tombola met leuke prijzen. Na het dessert werd er nog een quiz georganiseerd. Ook ontvingen alle leden een presentje, waar ze zelf aan meegewerkt hebben: een receptenboek met recepten van alle leden door de jaren heen. Het was een geslaagde avond. Wij als bestuur willen alle leden en vooral de jubilarissen bedanken voor hun grote inzet!”

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!