Stilstaan bij functioneren van Provinciaal Bestuur

Nieuws
dinsdag 21 juni 2022

Op 14 juli organiseerde het Provinciaal bestuur een evaluatiebijeenkomst, waarbij ze stilstond bij haar functioneren. We willen zelf de WBTR serieus nemen. Ze keek terug naar haar functioneren in het voorjaar van 2022 en stelde zichzelf de vraag: “Wat ging goed en wat mag beter? En welke afspraken maken wij voor dit najaar?”. We deden dit aan de hand van de volgende thema’s:

  • Strategie en koers van het bestuur;
  • Binding met onze kringen en afdelingen;
  • Ledenwerving en werving nieuwe besturen;
  • Kwaliteit van onze werkprocessen;
  • Financiën (begroting, jaarrekening en rapportages)
  • Gewenste vernieuwing.

We willen immers een organisatie zijn die leert van elkaar en gaat voor meer verbinding, meer betekenis, zichtbaarheid, service en kwaliteit voor haar leden en voor alle Vrouwen in Limburg. Kortom je bent nooit te oud om te leren.

We waren die dag bij het Zoemhukske, het verenigingslokaal van de Imkervereniging van Horst e.o. Een heel bijzondere plek, die zeker het bezoeken waard is voor afdelingen en werkgroepen. Je kunt een afspraak maken bij:

Zoemhukske, Praktijkcentrum voor Bijenteelt
Kasteellaan 3
5961 BW Horst
Tel: 077-4672940
Www.zoemhukske.nl

In die middag kregen we uitgebreid uitleg over de honingbij, het houden van bijen en het belang van bijen voor ons voedsel en voor de biodiversiteit. We bezochten de prachtige tuin van het verenigingslokaal die door vrijwilligers is aangelegd en wordt onderhouden.  We gingen naar huis met een lekker potje eigen geslingerde honing.

Kortom we keken voldaan terug als bestuur op een geslaagde dag.

Foto's

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe