Sinterklaas 28 november 2023

Nieuws
vrijdag 1 december 2023

 

Deze avond zou Sinterklaas komen, maar helaas was hij verhinderd. Gelukkig heeft Sint iets anders kunnen regelen. Hij heeft een van zijn Pieten gestuurd.

Bij aankomst bleek het Piet Tallie te zijn. Een Piet die ontzettend handig is met alle maten ballonnen. Na een korte begroeting door onze voorzitter kreeg Piet Tallie het woord. Hij vertelde ons iets belangrijks, nl. we moesten tot 3 kunnen tellen. En Piet deed ons voor hoe we een hondje kunnen maken van 1 ballon. De kleur mochten we zelf bepalen.

Uiteindelijk is het iedereen gelukt om een hondje te maken, de een wat groter dan de andere.

Ook hadden Sinterklaas en zijn Pieten voor een cadeautje voor iedere aanwezige gezorgd, die tijdens de avond werden uitgedeeld.  En natuurlijk hadden ze ook gezorgd voor heerlijk en divers snoepgoed op iedere tafel. Ook had Piet op elke tafel een gedicht gelegd dat door lid werd voorgelezen. GedichtenPiet had zijn werk goed gedaan.

In de tussentijd liep Piet Tallie langs de tafels en maakte voor iedere aanwezige een ballonnencadeautje. Een armband met een hartje, een armband met een bol en lichtje erin, een dinosaurus, een konijn, een olifantje en een hartje met twee tortelduifjes.

Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. Zie voor een Sfeerimpressie hieronder.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!