Presentatie Wensambulance heel interessant

Nieuws
zondag 24 april 2022

Op donderdag 28 april kwamen Noud en Miets van de Stichting Wensambulance Limburg een presentatie geven over de wensambulance. We kregen informatie over het reilen en zeilen van de wensambulance en het werk van de vrijwilligers. En we luisterden naar de mooie en ontroerende verhalen over de wensritten.

Wensambulance Limburg vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren. www.wensambulancelimburg.nl

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!