Paaskienen

Nieuws
zondag 2 april 2023

28 Maart was het weer zover, onze jaarlijkse Paasviering!

Deze keer had het bestuur onder leiding van Marianne en Truus er een heel leuke draai aan gegeven.

Er werd niet zomaar gekiend, ze hadden Fieke Steuns bereid gevonden om rond het kienen een verhaal te fantaseren en dat is haar bijzonder goed gelukt, uiteraard met ondersteuning van Resi van Dommelen die er blijk van gaf niet alleen met centjes maar ook goed met nummers overweg te kunnen.

Voor ons kieners was het opletten geblazen, want wat lag er toch allemaal in die voorraadkelder?? Niet alleen 39 gerimpelde aardappels (of waren het er 36), ook 2 gemummificeerde muizen en weckglazen met inhoud werden tevoorschijn getoverd. Alles was van een nummer voorzien en wij maar ieder getalletje zoeken op onze kienkaarten, het mag een wonder heten dat er geen valse kien is gevallen.

Chapeau voor de twee dames die ondanks het gelach en geroezemoes stug doorgingen.

Gelukkig konden we tijdens de pauze nieuwe energie op doen, we lieten ons de gekookte en chocolade eitjes goed smaken en was niemand vies van een glaasje advocaat met slagroom.

Op het einde van de avond waren er genoeg leden die met een leuke prijs in de vorm van een cadeaubon naar huis gingen.

Iedereen kon terug kijken op een geslaagde en gezellige avond, waarbij de kas ook nog eens werd gespekt.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe