Opening seizoen met goochelaar Joep van Pamelen

Nieuws
dinsdag 12 september 2023

Opening seizoen

Het is weer zover, de zomervakantie is omgevlogen en voor je het in de gaten hebt is het 5 september en starten we op met een geweldige openingsavond om het nieuwe seizoen in te luiden.

Er waren maar liefst 59 opgaves, helaas daarna ook wat afmeldingen door ziekte of andere omstandigheden. Uiteindelijk waren er 51 dames aanwezig.

De zaal was uitnodigend aangekleed met onze oranje groene kleedjes op de tafels en een gezellig bloemetje, het feest kon beginnen.

En een feestje was het, de koffie/thee met de plak cake ging erin als koek. Het was een heerlijk geroezemoes aan alle tafels over vakanties, kleinkinderen, fietstochten en wat al niet meer.

Blij verrast waren we door het optreden van goochelaar Joep van Pamelen een jonge student die zich op deze geweldige manier een centje bijverdiende. Aan vingervlugheid ontbrak het hem niet, zelfs als je er met je neus bovenop zat kon je nog niet zien hoe zijn trucs werkten. Hij ging van tafel naar tafel en liet iedereen vol verbazing achter.

Na zijn optreden hoorde je dames regelmatig zeggen ‘det kin neet waat dae duit’.

Tussen zijn optreden door werden er mooi opgemaakte bordjes neergezet met lekkere hartige hapjes en stokbrood. Helaas had het bestuur dit vergeten te vermelden op de uitnodiging, maar gelukkig hadden we nog genoeg plek in onze magen om het goed te laten smaken.

Om 22.00 uur sloten we onze eerste geslaagde avond van het seizoen af. Joep zal op 29 september 2023 te zien zijn bij ‘Holland get talent’ RTL 4 om 20.00uur

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!