Opening Multi Functioneel Centrum te Ubachsberg.

Nieuws
maandag 21 januari 2019

Officiële opening van het Multi Functioneel Centrum "de Auw Sjoeël" te Ubachsberg, met diverse feestelijkheden.

En dan is het eindelijk zover!!!!!

Na een lange tijd van hard werken was er dan gisteren, 20 jan. 2019, de officiële opening van het Multi Functioneel Centrum. Na het welkomstwoord door de voorzitter van de werkgroep Dhr. Frank Guldemond, volgde de officiële opening door wethouder Ruud Braun. Na een bedankwoord aan diverse geledingen volgde er een inzegeningsgebed door Pastoor Pisters.

Ook werd het kunstwerk onthuld, dat ontworpen is door een plaatselijke kunstenares en geschonken werd door het echtpaar Guldemond.

Tijdens deze open dag presenteerden de toekomstige gebruikers zich met infostands, demonstraties, oefeningen en gezamenlijke activiteiten aan de bezoekers en konden deze tevens genieten van live-optredens van diverse artiesten.

Ook ónze vereniging ( Bestuur ) was aanwezig met een stand met info-materiaal en voor de eerste keer konden we onze nieuwe banner presenteren! Er was voldoende belangstelling en we hopen dan ook een aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe